Babyproffsen hemsida
Babyproffsens hemsida

Babyproffsen är en av Sveriges ledande kedjor när det gäller barn- och bebissaker. Butiken startade 1991 som ett samarbete mellan privata butiker som sålde barnvagnar i Stockholm. Idag har Babyproffsen, förutom en mycket populära webshop, även 25 butiker från Malmö i söder, till Luleå i norr.

 

Samarbetet som började 1991, hade 1993 växt sig stort och fokuset på att samarbeta för att köpa in stora partier barnvagnar, byttes snart till helt fokus på Babyproffsen som kedja.

 

1998 hade kedjan redan uppnått 30 butiker över Sverige, och huvudkontoret flyttades från en villa i Gislaved till ett större kontorskomplex.

 

Idag är huvudkontoret förlagt till Karlstad.

babyproffsen produkter
Produkter på Babyproffsen

 

Produkter

 

Babyproffsens produktutbud är brett och varierande. Du som konsument kommer troligtvis inte att bli besviken när du besöker en butik eller deras webbshop!

 

När vi på Lilla Landet handlat hos Babyproffsen så har vi fått ett bra bemötande av kunnig personal.

 

Vi listar alltid delar av utbudet när vi listar våra favoritbutiker. Som tidigare nämnt är Babyproffsens utbud varierande och stort. Nedan följer Lilla Landets checklista på babyshoppars utbud:

ProduktFinns
Bärsele
Babyskydd Gabygym Gungor Leksaker Gosedjur Blöjor Amning/tillbehör Flaskor Gravidkläder
Babynest
Barnvagnstillbehör
Barnvagnar
Babygym
Gungor
Leksaker
Amning/tillbehör
Gosedjur
Flaskor
Gravidkläder

 

Informationen uppdateras fortlöpande och vill du veta mer om Lilla Landet och hur vi jobbar kan du läsa mer på vår sida om oss.

 

Handla hos Babyproffsen

 

Att handla hos Babyproffsen ska vara enkelt! Butikskedjan fokuserar stort på säkerhet. Men det är även mycket enkelt att handla på både webbshopen och i butiken.

När man beger sig till hemsidan möts man oftast av en kampanjbild. Kampanjer varierar på hemsidan och du bör alltid besöka sidan för att få de mest aktuella erbjudandena och rabatterna.

På hemsidan möts man av olika kategorier som känns ganska självklara för en babyshop.

Kategorier som Barnvagnar, Bilbarnstolar och Baby känns självklara på en hemsida som säljer bebis- och babysaker. Däremot känns Magasin och Outlet som två friska fläktar.

I Babyproffsens outlet hittar man alla typer av tillbehör och nödvändiga prylar för din bebis. Oftast kan premisserna för att en vara ska hamna i deras outlet att färgen är utgången, varan har ändrat design osv.

  • Hemleverans
  • Säker kortbetalning
  • Faktura
  • Klarna Konto
  • 14 dagars ångerrätt

 

Baby Magazine Lifestyle

 

Babyproffsen har sitt eget magasin som de kallar  Baby Magazine Lifestyle. Det är en informativ tidning som många föräldrar säkert plockat upp i en väntsal på BVC eller liknande institut.

Såklart innehåller magasinet mycket information om produkterna butiken säljer, men magasinet innehåller även artiklar som kan vara mycket hjälpfulla för nyblivna, etablerade eller blivande föräldrar.

Allt från checklista till blivande föräldrar till inspiration till hur man inreder barnkammaren på bästa sätt.

Våra butiker besitter mångårig kunskap inom barn och baby där säkerhet runt dig och ditt barn är enormt viktigt för oss.