Jollyroom

Jollyroom hemsida
Jollyrooms hemsida

Jollyroom – Ett av Sveriges i särklass mest populära e-handelsföretag! Jollyroom has sedan starten 2010 vuxit till att bli en av dom största babyshopparna i hela Skandinavien. Förutom Norge, Sverige, Danmark och Finland så har Jollyroom även etablerat sig i Tyskland.

 

Ett av företagets uppsidor är deras lager, som är marknadens största med sina 65 000kvm, samt deras stora medarbetarantal. Jollyroom uppger att dom har hela 450 medarbetare.

I deras lagerlokal, lagerför företaget varor till ett värde av över 400 miljoner SEK.

När det gäller kunder så hävdar Jollyroom på sin hemsida att dom har över 2 miljoner registrerade kunder.  

Kunderna som registrerar sig på bolagets hemsida kan förvänta sig att hitta varor till barn från 0-12 år, samt ett imponerande utbud för gravida.

Det kan upplevas som att dom har gjort en oväntat snabb resa från start till att bli en av Nordens största babyaffärer online.

Men faktum är att grundarna är både erfarna och kompetenta. Dom står bakom onlinebutiker och företag som Komplett Group och Fjellsport Group.

Kundtjänst

Företaget satsar stort på att erbjuda förstaklassig kundtjänst. 365 dagars öppet köp och prisgaranti, samt kundtjänst på både e-post och telefon.

Gemensamt för satsningarna har varit att ge kunderna ett bättre alternativ genom en kostnadseffektiv internetbaserad affärsmodell.

-Jollyrooms grundare om företaget

jollyroom babysaker
Handla för din bebis

Att handla hos Jollyroom

Butiken erbjuder alla standardlösningar när man handlar hos dom. Såsom kreditkortsbetalning, faktura och Klarna.

Du har alltid 1 års garanti när du handlar på Jollyroom. I Sverige gäller även 3 års reklamationsrätt.

Man har som kund även 365 dagars öppet köp om man inte har brutit förpackningen på varan. Ska du returnera en vara så rekommenderas du alltid att kontakta företaget först.

Kontakta kundservice på telefon eller email.

 • Hemleverans
 • Säker kortbetalning
 • Faktura
 • Klarna Konto
 • 14 dagars ångerrätt

Förlossningsgaranti

Jollyroom har något som kallas förlossningsgaranti på alla sina produkter.

Det är en garanti som innebär att du som kund kan skicka tillbaka varor om din graviditet eller förlossningen inte går som planerat.

Den garanti som företaget erbjuder gäller upp till fyra veckor efter beräknat förlossningsdatum.

Du som konsument kan inte bara skicka tillbaka varorna med förklaringen att saker inte gick som det borde. Ska du returnera en vara och hävda föregående så bör du kunna skicka med ett intyg från din läkare.

Prisgaranti hos butiken

Butiken är måna om att erbjuda dom bästa priserna online. På grund av deras stora utbud kan det vara svårt att hålla koll på att alltid vara den billigaste återförsäljaren.

Hittar du därför en produkt billigare någon annan stans kan du åberopa prisgaranti på alla Jollyrooms produkter.  Om du har hittat och handlat en vara billigare hos någon av företagets konkurrenter kan prisgarantin aktiveras inom 7 dagar från inköpet.

Jollyrooms produkter och varumärken

Om vi tittar närmre på utbudet hos onlinebuitken så hittar vi dom mest välkända varumärkena.

Bland annat märken som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex och LEGO. Det finns förstås även mycket mer än dessa.

Om ni läst flera av våra artiklar om e-butiker så känner du till vår lista på utbudet. Jollyroom är inget undantag och nedan hittar du en checklista på utbudet.

Nedan följer Lilla Landets checklista på babyshoppars utbud:

  Produkt Finns
  Bärsele
  Babyskydd Gabygym Gungor Leksaker Gosedjur Blöjor Amning/tillbehör Flaskor Gravidkläder
  Babynest
  Barnvagnstillbehör
  Barnvagnar
  Babygym
  Gungor
  Leksaker
  Amning/tillbehör
  Gosedjur
  Flaskor
  Gravidkläder

Summering

Det är inte utan anledning Jollyroom är en av Sveriges största nätbutiker . Med lång erfarenhet i branschen, både online och i fysisk butik, och god kunskap om produkterna dom säljer, är det ett självklart val för många konsumenter att handla hos butiken.