Site icon

Barnvagnar

 

Barnvagnar

Barnvagn – Kanske det första blivande föräldrar tänker på när man äntligen får glädjebeskedet (eller ibland kaosbeskedet) att man väntar tillökning.

En oerhört viktig pryl som du kommer att tillbringa flera år skjutandes framför dig. Dessa förutsättningar kräver mycket av den vagn som du slutligen väljer. Design, pris, storlek, funktion är alla delar som är viktiga att tänka på när du tar ditt beslut.

Vi kommer på den här sidan lista allt som är värt att veta när det kommer till ditt val av barnvagn!

Sidor vi skriver om barnvagnar på:

 

Att handla sin först vagn

Oftast börjar det redan när den lilla stickan blir blå! Många föräldrar har längtat länge och beger sig nästan omgående till babyaffären för att titta på barnvagn. Det finns såklart en uppsjö av olika modeller och varumärken att välja mellan, och det finns även hel rad olika saker att tänka på. Även om personalen oftast är oerhört kunnig och hjälpsam så vill dom såklart sälja deras vagn till dig. Då kan det vara skönt att ha samlat på sig så mycket oberoende information som det bara är möjligt.

Olika varumärken

Vad många går efter är populära varumärken. Är ett varumärke populärt – borde det väl betyda att deras produkt är bra? Så är såklart ofta fallet. Men ibland kanske den mest populära vagnen inte passar just dina behov?

 

Modeller

Det finns en rad olika modeller att välja mellan när du ska köpa barnvagn. Vilken modell du ska välja beror på vad du har för behov. Har du till exempel fått tvillingar (grattis!) så ska du naturligtvis köpa en modell där du kan ha två bebisar i samtidigt. Har du redan ett äldre barn som både sitter och går, så får du kika på andra modeller än någon som är gravid. Vi listar här olika modeller som finns på marknaden idag.

 

 

 

Sidan kommer att uppdateras!

Exit mobile version