Site icon

BigBaby

bigbaby hemsida
Bigbabys hemsida

BigBaby är en modern e-handelsbutik för allt inom baby- och barnsaker! Besöker man hemsidan möts man av en modern design gjord för mammor och pappor som lever i 2000-talet. Företaget driver, inte bara tre av Stockholms största barnvagsbutiker, utan även i Göteborg. Bolaget driver även en av Sveriges största webbshoppar för bebisprylar.

BigBabys utbud

Letar du efter kvalitativa produkter till bra priser så är det absolut värt att kika på bigbabys utbud. Produkterna varierar och du hittar såklart babyprodukter såsom bilstolar, barnvagnar, leksaker och kläder. Inriktningen är ett utbud för barn mellan 0-3 år. Men även för föräldrar och övriga. Enligt hemsidan tar dom primärt in kända och bra varumärken och produkter dom kan själva stå bakom.

 

Som vanligt listar vi på Lilla Landets varor och produkter som onlinebutiken har som utbud:

 

 

Vi försöker ta fram det bästa inom varje pro­duk­tom­råde och arbe­tar mycket med kända, bra varumärken. Vi tar endast in pro­duk­ter vi kan stå för till 100%. Vi sat­sar på kvalitet men försöker alltid ge dig konkur­ren­skraftiga priser.

 

e

Att handla på BigBaby

Enligt hemsidan bigbaby.com har du som kund alltid samma priser i både butik och online. Köper du en vara så har du samma förutsättningar på nätet som i dom fysiska butikerna. En fördel är att du också kan byta eller reklamera en vara i butiken, även om du köpt den i nätbutiken!

Allt för din Baby

Egen verkstad

När du handlar en vara hos Bigbaby kan du också få service på till exempel barnvagnar. Företaget har nämligen en egen verkstad. I verkstaden kan montörer installera bilbarnstolar etc. på ett säkert sätt.  Enligt hemsidan upplever många kunder att dom på det sättet får mer plats i bilen.

Kundservice

Som många andra bolag i branschen fokuserar företaget på kundtjänst. BigBaby är alltså inget undantag och erbjuder kontakt genom både mail och telefon. Man kan förväntas att få ett trevligt och snabbt bemötande.

Exit mobile version